DebsDierenverzorging

5 tips voor het opvoeden van honden

×
Ga terug naar het overzicht

Hoe voed je nou honden op? Nou je kan het vergelijken met mensen. Als ze iets zien wat ze willen, doen ze er alles voor. Of het nu gaat om geld gaat of om het verkrijgen van vrouwen en macht. Honden doen alles voor eten. Eten is de key tot het opvoeden van honden.  Kom er door de volgende tips achter hoe je honden het beste kan opvoeden.

Eten
-Liefde
-Aandacht
-Geborgenheid
-Geen pijn

Eten

Door een hond veel eten te geven, geef je de hond vertrouwen. Door hem te belonen na het uitvoeren van taken, geeft de hond het gevoel dat de taak iets goeds is. Als voorbeeld zou je kunnen nemen dat een hond eindelijk een poot geeft. Dat is het juiste moment om hem een snoepje te geven. Ook helpt het om hem voor de rest niet zomaar te belonen met lekkere snoepjes.

Liefde

Geef je hond veel liefde. De liefde die een hond nodig heeft, kan je je niet voorstellen. Door de liefde te bieden aan een jonge hond, geef je de hond het gevoel dat jij zijn moeder wordt. En de moeder van een hond is echt een key positie.

Aandacht

Geef de hond veel aandacht. Het geven van aandacht bevorderd de innerlijke band van jou en je hond. Samen slapen is daarbij ook een bevorderlijke factor voor. Knuffelen en kusjes geven is natuurlijk ook belangrijk! Daarbij helpt het als je met een hoge stem tegen je hond praat.

Geborgenheid

Geef de hond een mand, geef de hond plek voor zichzelf. Ook een riem en een brokkenbak zijn heel persoonlijk. De artikelen mogen echt niet naar andere honden ruiken, dat geeft jouw hond veel onrust.

Geen pijn

Doe de hond geen pijn. Als je de hond pijn doet zal dit alleen maar tegenstrijd oproepen. Door de tegenstrijd zal de opvoeding moeilijker zijn. Als je de hond geen pijn doet helpt het zeker.

Hopelijk ben je nu meer te weten gekomen over het opvoeden van honden. Mocht je nou beloningen of andere honden artikelen nodig hebben? Neem dan eens een kijken bij deze winkel: bennies-winkeltje.nl/ Ga terug naar het overzicht