Bono boi

Bono heeft Portugese buien

Bono heeft nog steeds last van Portugese buien. De buien spelen vaak random op. De hond heeft dan een moodswing. Eerst is de hond erg blij en enthousiast, maar daarna is hij in een klap helemaal bang.

×
Ga terug naar het overzicht

Bono heeft nog steeds last van Portugese buien. De buien spelen vaak random op. De hond heeft dan een moodswing. Eerst is de hond erg blij en enthousiast, maar daarna is hij in een klap helemaal bang. De angst is te zien in de ogen van Boon. Bono rende weg naar zijn geliefde baas, uit het niks zonder reden. De baas zegt dan ‘owwwhhhhhh’ terwijl de omstanders er niks aan kunnen doen. De baas heeft dan de schuld aan de omstanders. “Wat hebben jullie gedaan?” Zegt de baas dan.

Hoe weet je dat Bono is zo’n bui is
Dit herken je aan de start tussen de benen, de bange ogen en de houding. De houding is gespannen. Hij rent van hop naar her. Hij ligt dan ook achter de grote baas. Mocht hij een echte Portugese angst bui hebben, dan is hij zelfs daar niet rustig. Hij is dus erg rennerig en onrustig.

Hoe kan het dat hij zo doet:
-Als er mensen zijn met een zwarte stem
-Als mensen hem poepdoos noemen
-Als hij geen Portugees voer krijgt
-Andere random dingen

Wat kan je eraan doen
Nou het is heel simpel: je kan er niks aan doen. Die hond veranderd niet en we moeten er mee leven. Volgende dag beter. Of niet. Ligt aan de dag, zie het als een persoon die met het verkeerde been uit bed is gestapt.


Ga terug naar het overzicht