Bentleyhond

Bentley de teckel

Bentley is een kaninchen langhaar teckel. Hij is geboren op 06-03-2012 op een camping. Hij komt uit een nestje die voor de plezier gefokt is.

Instagram van Bentley
×
Ga terug naar het overzicht

Bentley is een kaninchen langhaar teckel. Hij is geboren op 06-03-2012 op een camping. Hij komt uit een nestje die voor de plezier gefokt is. Bentley heeft één broertje en één broer. Zijn jongste broertje was een zwarte teckel en zijn broer een rode teckel. Wij hebben speciaal voor Bentley gekozen, omdat hij een tekening om zijn ogen had waarin het leek alsof hij een bril op heeft.

Bentley zijn favoriete spelletjes

Bentley is een enorm slimme hond. Zo slim dat hij eerst kijkt of je wat lekkers bij je hebt als je om een kunstje vraagt. Heb je dit niet dan doet hij ook niets voor je. Best wel begrijpelijk, want dat zou ik ook niet doen. Hij kan alle basistrucjes, zoals: zitten, liggen of pootje. Maar hij kan ook leuke andere en soms handige trucjes. We hebben hem geleerd hoe hij “dood” moet spelen, maar ook hoe hij sokken moet uittrekken. Dit doet hij met zijn voortanden waardoor hij niet je sok kapot maakt, maar hem netjes uit kan trekken. Ideaal voor ons als baasje soms. Alleen doen we het niet enorm veel meer.

Daarnaast vindt hij het enorm leuk om met balletjes en takken te spelen. Zelfs met grote yoga ballen. Hier rent die dan tegenaan en gaat als het ware voetballen. Soms is die er alleen te fanatiek in en bijt hij hem kapot.

Bentley zijn favoriete snacks

Hij is enorm blij als hij een snack krijgt, maar hij is er echt een enorme zeurder in. Zo vind hij hoe meer het stinkt hoe lekkerder en als het “gezond” is dan haalt hij zijn neus ervoor op. Net zoals vele honden vind Bentley vooral kaas enorm lekker. Voor kaas doet hij alles! Dit is ook enorm handig weer om hem trucjes te laten doen of als je wilt dat hij bij je blijft lopen.

Ga terug naar het overzicht